06 - 51 60 03 80

werk-privébalans weer in orden met professional organizer Micky van Houten

Werk-privébalans

Je bent als (zelfstandig) professional keihard aan het werk. Je wordt geleefd door de waan van de dag. Want naast je werk heb je ook nog een privéleven, met eventueel een partner of een gezin. Je hebt een woning die je moet onderhouden. Je hebt familie, vrienden en hobby’s. Je bent vrijwilliger en misschien wel mantelzorger? Hoeveel ballen hou jij in de lucht?

Je werkt hard. Maar ben je eigenlijk wel effectief bezig? Móét je die taken wel doen? En zo ja, wanneer? Nu meteen, of kan het misschien nog wel even wachten? Kan iemand anders het misschien doen?
Of kom je helemaal niet toe aan werk? Zeker niet als je thuis werkt. Er moet nog een was gedaan worden, gestofzuigd. En het is zo’n troep in huis. Waar vind ik de rust om gefocust te werken? En oh ja, ik had ook nog toegezegd te helpen op school…….

In de workshop: ‘Krijg overzicht en rust, door grip op werk en privé’, leer je met algemene praktische tips hoe je ervoor kunt zorgen dat je werk-privébalans in evenwicht is. Je krijgt praktische tips die ervoor zorgen dat je de regie van je leven in eigen handen krijgt en houdt.